Crónica de una fiesta anunciada!

28Tot va començar a partir de les 8 o 8’30 que van arribant els primers convidats… i va acabar molt molt tard… així com a les 7 del matí…
…intentaré dirigir unes paraules a cada un:

Mercè i Matias: ya era hora de vernos!! ahora que no decaiga (ya hay planes firmes!!)

Ale: que me hizo ilusión que vinieras y que fuera de sorpresa … pues doble! 😉

Eva i David: que voy to el dia con el Bolso colgao!! un beso enorme y gracias por venir

Irene i Jordi: que m’ho vaig passar molt be al teatre a la vostra salut i que es una llàstima que tinguessis maldecaps! Irenusky, nos debemos una princess party

Josep i Emma: que exitazo de Bikinis!! ai madre no va quedar ni un!!! el llibre preciós.

Eva i Edgar: (la extranya pareja, jaja)el pañuelo todo un exito, el monederito ideal, los crusanitos para el desayuno un detalle, las ensaimadas un puntazo, ver las fotos dos dias después no tiene precio.

Robert i Malen: con las ideas para el piso, (sin obsessionarse) si necessiteu alguna cosa ja sabeu que només ho heu de dir! Per fi vas menjar Nocilla en casa de Victor!

Laia: nena m’ho vaig passar genial, com comprobaràs a les fotos … no comment!

Raph: que tengas que conocer a tu vecina en mi casa…gracias por el toque internacional!

MArgaritaaaaa!!! Estudiame eh! i aproba que tot el que no hem sortit… ho haurem de desfogar algun dia! celebrant ses teves notarras!

Arantxa i Alfred: alegra la cara dona! jo pensava després en les vegades que la cosa ha estat a la inversa i em va entrar un somriure… prova-ho, pensa en els pantalons “chinos” … tant que ens haviem de veure i amb les nenes de la uni i tot i poc a poc va quedat amb res!

Roger: hi ha tantes coses que m’has d’explicar quan sigui gran! sort que ets el que fa més anys del món que em coneix i a vegades amb la mirada paga! Vull veure el teu pis i quan vulguis t’acompanyo al Ikea que jo també hi he d’anar.

Raquel i Berta: Que esta semana hemos comido empanada que encontré en la cocina i que nadie sacó… me lo podiais haver recordao!!! dessastret que soc! oye! sort amb el pis! ja tinc ganes de veure’l de veritat (tanto plano y tanta leche!)

Valle: espero que la caputxeta vermella et quedés genial. Els monederitos fan molt conjunt… ens veiem al concert demà! mem quan vindra el cristian a ca nostra!!

Ruben : Muy chulo el libro (voy por la mitad), y muy guay que vinieras también, a ver si acordamos bien el dia y nos vemos màs amenudo.

Carlota i Lucas: bonissima truita de patates (que el motor de la moto va mantenir calenta fins a casa) Espero que et trobis millor, nina em tens preocupada. Ens veiem aviadet.

Barbara: a ti creo que te lo dije ya todo en el razz, màs que eso poco puedo decir. Pero me alegro que estés aquí.

Xavi Ig Olive: O el dels ulls blaus, el de classe, com vols que et digui??? jijiji mu weno el vino. T’ho vas passar bé, no? jijiji M’encantan les trucades de Diumenge (les que em desperten , no,les que parlem!)

Xavi: petit, Believe,… que una llàstima que no et quedessis al razz, haguessis rigut molt… com fa temps… coses del xavi… ja saps. Ens en devem una!

Ignasi: Tenemos tu tupper secuestrado!!!para recuperarlo deberas hacernos màs humus cada semana …o montamos cenas y comemos hummus… pero que bueno que està!!! Sort que et vem insistir molt perque vinguessis de festa, eh!!! thanks for all, rei!

Victor: Felicitats dobles publicament, per haver fet perfectament bé totes les pizzes, quiches i roscas, en el dia del nostres mesari que no se ni cuantos llevamos ya!! jijiji

Lamento molt que algunes persones no puguessin venir i esper que ja estiguin recuperades.Tot i amb aixó , gràcies per fer un any més un annitsversari especial.

Aquí us deixo un enllaç amb les fotos de la gran vetllada.

3 pensaments sobre “Crónica de una fiesta anunciada!

  1. Ignasic diu:

    ole ole que festa güenahi!!

    i per una vegada no t’he hagut de telefonar es dia següent per veure que havia fet jejeje!! serà que estic vell?? 🙁

    Besos aineta y que sigan así las fiestas con los años!!

  2. marga diu:

    joder, se m’ha esborrat això JODER! bé, que deia q JA PUC APROVAR QUE SI NO, VAJA MERDA! ainsss
    3 exàmens en una setmana=MUERTE!! ains

    tranqui, q ja celebrarem en acabar algo, amb qualsevol excusa, EL CULTIVO DE LA PATATA AZUL TRANSGÉNICA
    ajajajajajj

    venga, un beso

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.